Wijnen

SPECIALS BIJ INGER

Maak kennis met de High Tea bij Restaurant INGER. Geniet van een mooi ingedekte tafel met een Italiaans servies en geniet van een culinaire verrassing. We beginnen met hartige hapjes en eindigen met lekkere zoetigheden. U kunt de keuze maken uit diverse thee soorten (los of zakje) van het merk Tea of Life en Simon Lévelt, thee van de allerbeste kwaliteit.

High TEA

Heeft u iets te vieren met vriendinnen en bent u op zoek naar een leuke locatie? Bij Restaurant INGER kunt u al vanaf twee personen genieten van een High Tea arrangement. Wij serveren de High Tea op donderdag t/m zaterdag van 14.00 uur tot 17.00 uur. Graag ontvangen wij uw reservering minimaal twee dagen van te voren in verband met de voorbereidingen.

Restaurant INGER biedt drie High Tea arrangementen aan. Geniet van een mooi gedekte tafel met Italiaans porselein. Geniet van diverse soorten thee van mooie kwaliteit (los of zakje) van Simon Lévelt en Tea of Life en heerlijke hartige- en zoete spijscombinaties. Feestelijk kun u uw High Tea beginnen met een mooi glas wijn of een smaakvol glas bubbels in combinatie met verschillende zoete- en hartige spijscombinaties:

  • High Tea Classic: € 21,50 per persoon
  • High Tea Luxe + glas prosecco: € 28,00 per persoon
  • High Tea Deluxe + glas champagne: € 39,50 per persoon

Tijdens de High Tea zult u verrassend culinair genieten waarbij we beginnen met diverse heerlijke hartige INGER bites, gevolgd door diverse zoetigheden waarbij de scones met marmelade en een clotted crème niet wordt vergeten. De High Tea bij INGER zal u verwachting overtreffen.