Reserveren

Vanaf 17 januari heten wij u weer culinair welkom. op 18 januari kunt u niet reserveren ivm een besloten gezelschap. 

 


 

Maak een reservering

Het INGER team ontvangt u op do vr za en zo gastvrij en culinair. Vanaf 12.00 uur serveren wij de lunch en het diner vanaf 18.00 uur. Wat dacht u van een Vrijdag Middag Borrel = VRMIBO bij INGER. Op de zaterdag en zondag vanaf 13.00 uur de Wijnspijs combinatie kunt uhebbn. MIBO  wilt u eerder komen geen probleem wij ontvangen u graag. 3 heerlijke INGER bites met bijpassende wijnen.

Reserveer uw tafel telefonisch 0251-730039 of online https://www.restaurantinger.nl/reserveren/ Uw reservering is definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Vanaf 8 personen serveren wij het menu van de chef. Heeft u wat te vieren kom langs en wij bespreken met u de mogelijkheden.

 

Kijk op de culinaire kalender voor de INGER thema avonden. Op donderdag 22 november hebben wij een prachtige wild avond. Vanaf 18.00 uur wordt u ontvangen en vanaf 18.30 gaan wij het eerste gerecht serveren. Graag reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Op zondag 27 januari gaan wij een Jazz Matinee van 14.00 – 17.00 uur. Swingen bij INGER

Belangrijk: online reserveringen worden automatisch bevestigd dat de reservering binnen gekomen is. Uw reservering is definitief als u van ons een bevestiging heeft ontvangen. Wij streven er naar uw reservering dezelfde dag nog te bevestigen. Heeft u binnen 24 uur geen bevestiging ontvangen? Neem dan telefonisch contact met ons op.


Reserveringsformulier

Kies datum >   * velden zijn verplicht.Na het plaatsen van de reservering zal u automatisch een bevestigingsmail ontvangen.