Over Inger

Over Restaurant Inger

Na de verkoop van onze onderneming Gertes Vlees en Vleeswaren in 2014, wilden wij, Gerrit en Ingrid Tesselaar, graag onze droom waarmaken in ons eigen pand aan het Frank Sinatraplein, naast de Wijkerbaan in Beverwijk. Daarom zijn wij erg blij dat wij in juni 2017 de deuren hebben mogen openen van ons nieuwe restaurant: ING en GER. Bij ons staat gastvrijheid en culinair genieten voorop: of je nu voor een heerlijke lunch komt, een mooi glas wijn of van een ander drankje wilt genieten op ons zomerse terras, wij heten u van harte welkom. Bij Restaurant INGER kunt u culinair genieten van de uitgebreide dinerkaart in ons sfeervolle restaurant. INGER bevindt zich in Kennemerland, vlakbij het mooie duingebied van Heemskerk en Wijk aan Zee, dichtbij Haarlem en Amsterdam.

Onder leiding van onze Chef-kok Tom Smit zet het team zich dagelijks in om u te verwennen. Samen met sous chef Roger Limburg worden de meest uiteenlopende culinaire gerechten bereid, die mooi in balans zijn. Tom is geboren in Italië en is jarenlang werkzaam geweest bij verschillende gerenommeerde restaurants. Hij neemt zijn vakmanschap en passie mee naar INGER om daar samen met zijn team de heerlijkste gerechten te kunnen bereiden.

Bij INGER bent u welkom voor een heerlijk kop koffie, een fijn glas thee, een drankje of  een royale lunch. Overdag heet onze gastvrouw Marian Schrama u van harte welkom. Zij voorziet u graag van het nodige culinaire genot en is werkzaam op donderdag, vrijdag en zaterdag vanaf 10.30 tot 17.30 uur. Met een gemotiveerd team wordt er gezorgd voor een ongedwongen en ontspannen sfeer. Alle wijnen zijn met zorg geselecteerd en kenmerken zich door een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Ons Team

5O9A84771

Ingrid Tesselaar

Eigenaresse
Tom-Smit-website

Tom Smit

Chef-kok
Roger-kopie

Roger Limburg

Souschef
Marianne

Marian Schrama

Gastvrouw