Menu

18.00 – 21.30 uur

Moderne en wereldse gerechten

Bij INGER staat gastvrijheid en culinair genieten voorop: of je nu voor een heerlijke lunch komt, een mooi glas wijn op ons terras wilt drinken of van een uitgebreid diner in ons sfeervolle restaurant wilt genieten. Onze chef-kok Tom Smit werkt graag met dagverse en seizoensgebonden producten.

Lunch

INGER biedt een mooie lunchkaart aan met heerlijke lunchgerechten. Onze chef werkt met dagverse producten, waardoor wij onze gasten met aandacht en passie onze smaakvolle gerechten kunnen serveren.

Diner

Op de dinerkaart van INGER vind je moderne en wereldse gerechten die dagvers en seizoensgebonden zijn. Daarom zal onze zorgvuldig samengestelde kaart regelmatig wisselen. Wij adviseren onze gasten ook graag over de wijn-spijscombinaties.

Borrelen in een prettige ambiance

Bij INGER ben je van harte welkom voor een mooi glas wijn, een heerlijke champagne of verschillende drinks. Als bier tappen wij Warsteiner, een van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland. Geniet in een prettige ambiance van de vrijdagmiddag- of zondagmiddagborrel met heerlijke loungemuziek op de achtergrond. Strijk in de zomer neer op ons mooie terras om te genieten van drinks en INGER bites met vrienden en familie. Onze borrels vallen uitstekend te combineren met de heerlijke hapjes op onze borrelkaart.

Wijnen

In ons sfeervolle restaurant of op ons zomerse terras kun je genieten van een heerlijk glas wijn of bubbels. INGER werkt samen met wijnimporteur Jos Rijnaarts uit Alkmaar om de mooiste en smaakvolste wijnen per glas of fles aan te kunnen bieden. Wij serveren lichte, maar ook stevigere of complexere wijnen.

Dessert

Een diner bij INGER kan afgesloten worden met zoete of hartige nagerechten. Laat jezelf verrassen met een zorgvuldig samengesteld kaasplankje, die te combineren valt met een mooi glas dessertwijn of port.

Koffie en thee van hoogstaande kwaliteit

INGER serveert koffie van versgemalen koffiebonen, die van hoogstaande kwaliteit zijn. Dit maakt onze latte’s, cappuccino’s, espresso’s en koffies heerlijk vers en smaakvol. Onze thee komt van verschillende biologische plantages en theetuinen. Daarbij serveren wij u graag diverse ambachtelijke lekkernijen van bakkers en patissiers uit onze regio.

Restaurant Inger Beverwijk