Kaart

lunch vanaf 12.00 diner vanaf 18.00

Moderne en wereldse gerechten met seizoensgebonden producten

Kom culinair genieten bij ING en GER waar gastvrijheid en culinair genieten voorop staat: Een heerlijke lunch, een mooi glas wijn een drankje aan de bar of borrelen op ons zonnige terras. Kom en geniet in ons sfeervolle restaurant.  De chef-kok Tom Smit werkt graag met dagverse en seizoensgebonden producten.

Lunch vanaf 12.00 uur

INGER biedt een mooie lunchkaart. De chef Tom Smit werkt met dagverse producten zodat wij met aandacht en passie onze smaakvolle gerechten kunnen serveren.

Diner vanaf 18.00 uur

Op de dinerkaart van INGER vind je moderne en wereldse gerechten die dagvers en seizoensgebonden zijn. Daarom zal onze zorgvuldig samengestelde kaart regelmatig wisselen. Wij adviseren onze gasten ook graag over de wijn-spijscombinaties.

Borrelen in een prettige ambiance

Bij INGER ben je van harte welkom voor een mooi glas wijn, een heerlijke champagne of verschillende drinks. Als bier tappen wij Warsteiner, een van de meest toonaangevende premium pilseners uit Duitsland. Geniet in een prettige ambiance van de vrijdagmiddag- of zondagmiddagborrel met heerlijke loungemuziek op de achtergrond. Strijk in de zomer neer op ons mooie terras om te genieten van drinks en INGER bites met vrienden en familie. Onze borrels vallen uitstekend te combineren met de heerlijke hapjes op onze borrelkaart.

Wijnen

In ons sfeervolle restaurant of op ons zomerse terras kun je genieten van een heerlijk glas wijn of bubbels. INGER werkt samen met wijnimporteur Jos Rijnaarts uit Alkmaar om de mooiste en smaakvolste wijnen per glas of fles aan te kunnen bieden. Wij serveren lichte, maar ook stevigere of complexere wijnen.

High wine

Dessert

Het diner bij INGER afsluiten met zoete of hartige nagerechten. Een mooi samengesteld kaasplankje van Bourgondisch Lifestye. Combineer dit met een mooi glas dessertwijn of port.

Koffie en thee van hoogstaande kwaliteit

INGER serveert koffie van versgemalen koffiebonen, die van hoogstaande kwaliteit zijn. Dit maakt onze latte’s, cappuccino’s, espresso’s en koffies heerlijk vers en smaakvol. Onze thee komt van verschillende biologische plantages en theetuinen. Daarbij serveren wij u graag diverse ambachtelijke lekkernijen van bakkers en patissiers uit onze regio.

Restaurant Inger Beverwijk